sk | hu

Juliet design - Nőknek tervezve

Mert a kerékpárok is lehetnek kifejezetten divatosak és "csajosak"!

 

merida_juliet.jpg

 

MTB - Terepkerékpárok. A MERIDA dizájnereit úgy tűnik, nem kell félteni, ha kerékpárjaik színezése a kérdés, a ONE–TWENTY JULIET egy modern művészeti kiállításon is megállná a helyét. Geometriában és felszereltségben nem különbözik a férfi modelltől, az ejtett felső vázcső egyébként is kényelmes átlépési magasságot biztosít mindkét nem számára. Nem úgy a merevfarú esetében, ahol a JULIET geometriánál különös figyelmet kapott a nőies testtartás 26-os és 27.5-es modelljeiken is.

 

merida_scultura.jpg

SCULTURA - Országúti versenyzés. Természetesen a szebbik nem versenyzőit sem hagyja ki a MERIDA a legjobb újításaiból, 2017-ben a SCULTURA JULIET család alumínium és karbon tagjai mellé is megérkeznek a tárcsafékes testvérek. A nőies kialakítású vázgeometria mellett 25 mm-ig kitolható külső gumiszett és 15 mm-es hátrahajlású nyeregszár gondoskodik a komfortról és a leghatékonyabb rázkódáselnyelésről. Egy versenygép pedig nem is igazi versenygép aero profil és elegáns, rejtett bowdenezés nélkül.

 

merida_ride.jpg

 

RIDE - Országúti komfort. A MERIDA RIDE modelljei hivatottak átmenetet képezni a versenyzés és a hobbi között, így első megjelenésre nagyon hasonlítanak a SCULTURA kerékpárokhoz, ám geometriájuk néhány apróbb módosításnak köszönhetően sokkal kényelmesebb. Rövidebb felső cső, hosszabb fejcső és 28 mm-ig növelhető külsők gondoskodnak a derék-, nyak-, vállés egyéb fájdalmaktól mentes tekerésről. Alumínium vagy karbon vázzal, tárcsa- és  hagyományos fékkel is kaphatóak.

 

merida_speeder.jpg

 

SPEEDER - Fitnesz / városi sport. Hivatalosan "fitnesz" kategóriába sorolja SPEEDER modelljeit a MERIDA, itthon azonban ezek a kerékpárok leginkább a vállalkozó szellemű, hosszabb távra induló, külvárosi kommuterek alatt találhatóak meg. Kecses, aszfaltra tervezett váz, kényelmes testtartást biztosító, egyenes kormány és tárcsafék teszi tökéletes mindennapi társsá a SPEEDER-t. Karbon és alumínium vázzal is kaphatóak, egyes modelleken pedig sárvédő és csomagtartó szem segíti a kiegészítők felszerelését.

 

Visszatérő vásárlóink már jól tudják: a Velosport
a Merida, a BikeFun, a Northwave és a CST termékek kiemelt márkakereskedése!

 

(Forrás és az említett modellek terméklapjai: BikeFun)


Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu